Karjurock

Karjurockille vuosi 2023 on suurten uudistusten aikaa!

04/02/2023
Karjurockille vuosi 2023 on suurten uudistusten aikaa!

Maailman kovimpana maalaisfestarina tunnettu Karjurock Uudenkaupungin Lokalahdella (20.-22.7.2023) tarjoaa huikeita elämyksiä ja kokemuksia myös ensi kesänä. Yhtenä suurimmista uudistuksista on päälavan siirtyminen vanhan KarjuCamp Priority -leirinnän alueelle. Samalla tämä avaa festivaalivieraille Suomen mittakaavassa aivan uudenlaisen elämyksen, kun alueen tekolammelle nousee huikea ”Ibiza” -baarialue, josta on suora näkyvyys lavalle.

Kauan toivottu kakkoslava nousee myös festivaalialueelle.

TORSTAINA TEHDÄÄN HYVÄÄ – SUOMEN SUOSITUIMMAT TIKTOKKAAJAT SAAPUVAT KARJUROCKIIN

Karjurockin perjantai ja lauantai on tulevana kesänä K18 -festivaali, mutta torstaina aloitetaan ikärajattomalla tapahtumalla. Torstain aloittaa Suomen kovimpien Somestarojen ja Karjurock AllStarsin välinen hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelu. Ottelun jälkeen on noin 20 supersuositun Somestaran Meet&Greet, jossa fanit pääsevät kuvauttamaan itsensä idoliensa kanssa.

Ottelun päätteeksi joukkueet pääsevät lahjoittamaan tapahtuman tuottoshekin turkulaislähtöiselle Projekti Radikaalille, joka tekee tärkeää työtä koulukiusaamisen vastaisen työn parissa.

Hyväntekeväisyysottelun jälkeen Karjurockissa nähdään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä Michael "StarBuck" Majalahden luotsaama SLAM! Wrestling Finland iskee päin festivaalikansan näköä kansainvälisellä ja vauhdikkaalla ammattipainishow'lla! Ammattipaini, tuo urheiluviihteen vauhdikas hybridilaji, täyttää Suomessa juuri 20 vuotta ja tämän vuoden Karjurockissa isketään siihen malliin että riittää kotiin kerrottavaa! Euroopan kuumimmat nimet mittelöivät Suomen kesäauringon alla – nyt painitaan koko Uusikaupunki nurin!

Päivää säestävät Dinturist sekä kovaa nousua tekevä UMK -kisaaja Kuumaa. Alueelta löytyy myös tivoli sekä paljon muuta lapsille mielenkiintoista puuhastelua.

PERJANTAINA HERKISTELLÄÄN JUHA TAPION TAHTIIN

Karjurockin perjantai tuo Lokalahdelle tyyliä, energiaa ja kimmellystä, kun Suomimusiikin kerma täyttää lavat! Suomen suurimpiin artisteihin lukeutuva Juha Tapio tuo stadiontason keikkahuumansa Karjun perjantaihin. Tämä helmikuussa 2023 13. studioalbuminsa julkaiseva artisti ei jätä kylmäksi, ja keikat ovat takuulla täytetty tanssilla ja yhteislauluilla.

Lavakarismaa ei Karjurockin artisteilta jää puuttumaan, sillä yksi kirkkaimmista suomalaisen synapopin tähdistä, Erika Vikman tuo villin lavashow’nsa maalaisfestareille. Viimeistään Vain elämää -sarjan 13. kaudella vaikutuksen kaikkiin suomalaisiin tehnyt Vikman yhdistää musiikissaan puhdasta, raakaa energiaa tyylikkääseen tulkintaan.

Kun energiasta puhutaan, voi hyvillä mielin nostaa esiin viime vuosien suomalaisen ilmiön, Portion Boysin, joka on puskenut hittiä hitin perään valtavalla päättäväisyydellä. Tänä keväänä UMK:ssa esiintyvä ilmiö kiertää ahkerasti Suomea, ja keikkojen voi sanoa olevan hiottu lähes täydellisyyteen asti.

Perjantaina nähdään myös herkempää tulkintaa, kun monessa liemessä marinoidut Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari tuovat omat sulosointunsa Karjulaisien korville. Kakkoslavalla nähdään myös rouheaa rokkia Luuvitosen ja Kai Merilän luotsaaman Hired Gunin toimesta!

TANSKALAINEN LEGENDA D-A-D LAUANTAIN KRUUNUNA

Lauantain mahtavan kattauksen rockimmasta puolesta vastaa Tanskan lahja rockille, D-A-D, joka tuo terävät riffinsä, erityisen tyylinsä, ja tanskalaisen tahtonsa Karjuun! ”Sleeping My Day Away” kun kajahtaa Nopperlan niityillä, niin rock-kansa on onnellinen!

Raskaampi puoli ei suinkaan ole vain D-A-D:n käsissä, vaan punklegenda Klamydia tulee ottamaan yleisön haltuunsa pomminvarmalla taidolla, jonka yhtye on yli 30-vuotisella urallaan itselleen haalinut. Raskaan musiikin ystäviä Karjurockin tunnelmissa hellii myös Stratovarius, jonka vauhtia ja potkua tukee kovaa ja korkealta lähtevät laulumelodiat.

Suomipoppia lauantaina edustaa ikivihreitä ja modernia klassikkoa puskeva Neon 2, koko kansan ikioma hittilinko Maija Vilkkumaa sekä huikea diskokuningatar Eini. Tamppausta takuulla aikaansaava Petri Nygård varmistaa bileräpillään Karjurockin laajan kattauksen monipuolista musiikkia!

Karjurock 20.7.-22.7.2023

Liput:

TO 15,00€, IKÄRAJATON
PE 59,00€, K18
PE VIP 99,00€, K18
LA 69,00€, K18
LA VIP 99,00€, K18
2 PV (PE-LA), 99,00€, K18
3 PV, (TO-LA), 109,00€,

HUOM! 3PV kampanjahintaan 89,00€ sunnuntaihin 12.2. saakka.

Varmistuneet esiintyjät:

TO: Somestarat vs. Karjurock AllStars, SLAM! Wrestling Finland, Kuumaa, Dinturist, Projekti Radikaali

PE: Päälava, Eerika Vikman, Juha Tapio, Portion Boys, Arttu Wiskari, Suvi Teräsniska
PE: Kakkoslava, Luuvitonen, Hired Gun

LA: Päälava, D-A-D, Klamydia, Maija Vilkkumaa, Stratovarius, Neon 2
LA: Kakkoslava, Petri Nygård, Eini

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiHartwallTicketmasterUnited Festivals