Karjurock

Info

FESTIVAALIALUE

Festivaalit järjestetään Uudenkaupungin Lokalahdella Nopperlan Tilalla, joka on toimiva maataloustila.
Olemme vuosien aikana kehittäneet tilaa monimuotoiseksi tapahtumapaikaksi, jossa on turvallista juhlia erilaisissa tapahtumissa.

LIPUNMYYNTI

Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin, ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Lipun voit ostaa ennakkoon Ticketmaster.fi:stä sekä Ticketmasterin myyntipisteistä.

Portilta lippuja voi ostaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla.

KarjuCamp -paikat voimassa koko festarien ajan. KarjuCamp -alueella tulee olla myös tapahtumaranneke tänä vuonna. Leirintä-alue aidataan ja porteilla on järjestyksenvalvojat tarkastamassa tapahtumarannekkeet.

INFOPISTE

Infopiste sijaitsee tapahtuman pääsisäänkäynnin vieressä.
Alueella ei ole pankkiautomaatteja. Myyntipisteissä on tietysti maksupäätteet pankki-/luottokorteille, mutta käteistäkin kannattaa varata mukaan.

SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Bussit kulkevat kaikkina festaripäivinä, aikataulut löytyy kuljetukset -sivulta. Alueelta löytyy runsaasti parkkitilaa. Liikenteenohjaajat ohjaavat saapuvan liikenteen oikeille paikoille.

PORTIT

IKÄRAJA

Karjurock on torstaina ikärajaton ja pe-la K18.

ESTEETTÖMYYS / AVUSTAJA

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

Avustettava saa ottaa mukaansa maksutta avustajan tapahtumaan (ei VIP). Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseensa. Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteeseen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä tapahtuma-alue siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Sateenvarjot, selfie -tikut, teräaseet yms. vastaavat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Tavarat voit jättää narikkaan. Lisäksi täysiä juomapulloja/tölkkejä ei saa olla mukana. Tyhjän pullon voit täyttää vesipisteissä alueella.

TAVARANSÄILYTYS JA KÄNNYKÄN LATAUS

Tavaransäilytys ja kännykän latauspiste sijaitsevat festariportin vieressä. Kaikkea ei tarvitse kantaa mukana vaan sen voi kätevästi jättää narikkaan.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Karjurockin ja järjestävän organisaation United Festivalsin markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman löytötavarapalvelut hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, p. 0600-03391 (1,97€/min+pvm), Viilarinkatu 5, 20320 Turku. Avoinna ma-pe 9.00-17.00 ja la 9.00-14.00.

TÖLKKIPANTTI

Karjurockissa on käytössä tölkkipantti-järjestelmä. Jokaisen juoman oston yhteydessä veloitetaan tölkkipantti 1€ / tölkki. Saat pantin takaisin, kun palautat tyhjän tölkin tiskille. Kerrallaan voi palauttaa max. 3 tölkkiä / asiakas.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi vuoden 2023 Karjurockiin ei ole vielä alkanut.

Akkreditointi on tarkoitettu Karjurockiin työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen marko.savolainen (at) unitedfestivals.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) karjurock.fi

MYYNTIPAIKAT

Haemme parhaillaan ruokamyyjiä sekä muiden tuotteiden myyjiä järjestämään monipuolista tapahtumaa kanssamme. Kaikki tarjolla olevat myyntipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen sisäpuolella. Ota yhteyttä: myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi.

YHTEYSTIEDOT

Vastaava tuottaja
Henri Kulmala
henri.kulmala (at) unitedfestivals.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Marko Savolainen
marko.savolainen (at) unitedfestivals.fi

Operatiivinen tuottaja
Robert Sainio
robert.sainio (at) unitedfestivals.fi

Myyntipaikat
(Myyntipaikkojen saatavuuteen liittyvät tiedustelut.)
myyntipaikat (at) unitedfestivals.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Yhteistyössä

TicketmasterUnited FestivalsViking LineLonkku